Πληροφορίες Αποστολών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ


- Κόστος αποστολής για Ελλάδα - Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη

Οι αποστολές των προϊόντων μας, πραγματοποιούνται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με Courier και ενιαία τιμή  4,90€ ανά παραγγελία, ανεξάρτητα με τον αριθμό των προϊόντων που περιέχει.
Οι αποστολές των προϊόντων μας, πραγματοποιούνται σε όλη την Κύπρο με τα ΕΛΤΑ (η τιμή είναι ανάλογη της ποσότητας των προιοντων λόγο βάρους).Το συνολικό ποσό εμφανίζεται κατά την δημιουργία της παραγγελίας.

Οι αποστολές των προϊόντων μας, πραγματοποιούνται στην υπόλοιπη Ευρώπη με τα ΕΛΤΑ (η τιμή είναι ανάλογη της ποσότητας των προιοντων λόγο βάρους).Το συνολικό ποσό εμφανίζεται κατά την δημιουργία της παραγγελίας.


- Πόσος χρόνος απαιτείται για να αποσταλεί η παραγγελία μου?

Όλες οι παραγγελίες, αποστέλλονται κατά μέσο όρο σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σου στο ηλεκτρονικό μας σύστημα. Ο χρόνος αυτός εξαρτάται από τον αριθμό των παραγγελιών που καταχωρούνται καθημερινά.


- Πόσος χρόνος απαιτείται για την παράδοση της παραγγελίας μου?

Εφόσον η παραγγελία σου παραδοθεί από εμάς στην εταιρεία Courier τότε:
Για κάθε παραγγελία που αποστέλλεται εντός Ελλάδας , απαιτούνται 1-2 εργάσιμες ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος κατά 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Για κάθε παραγγελία που αποστέλλεται στην Κύπρο , απαιτούνται 2-4 εργάσιμες ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος κατά 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Για κάθε παραγγελία που αποστέλλεται στην υπόλοιπη Ευρώπη , απαιτούνται 4-7 εργάσιμες ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος κατά 1-2 εργάσιμες ημέρες.